Κάθε που κουράζεται η ψυχή από τα τόσα της ζωής ταξίδια, αρχίζει η ποίηση κι αναβλύζει απ' τα εσώτερά μας και οι στίχοι πλέκουν ένα δίχτυ ασφαλείας να μας σώσει από το βάραθρο του χάους κάθε που πηδάμε στο κενό...

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

"Κυπριακός Ελληνισμός"! (φύλλο 96) , νέο τεύχος 18/4/21

 


Το νέο τεύχος (φύλλο 96) της εφημερίδας του ΕΠΟΚ, "Κυπριακός Ελληνισμός", εκδόθηκε σήμερα με ιδιαίτερα ενδιαφέρον υλικό.  Χάρη σε μια συνεργασία του συλλόγου μας, μπορείτε να κατεβάσετε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας μαζί με το τεύχος 186 της εφημερίδας "Κερυνειώτικη Ηχώ" σε ένα αρχείο, πατώντας ΕΔΩ.

Στο τεύχος αυτό έχουμε και τη χαρά να εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη - ενότητα... μια Λογοτεχνική Επιφυλλίδα. Έναν χώρο φιλοξενίας κατ' εξοχήν λογοτεχνικών δημιουργιών, ποιημάτων και μικρών πεζών που θα διανθίζουν τις στιγμές μας και θα μας οδηγούν στη μέρα μας και στους στοχασμούς μας. 

Προοδευτικά θα φιλοξενήσουμε νέες συγγραφικές κυκλοφορίες λογοτεχνών και ποιητών, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις.

Να δηλώσω τη μεγάλη μου χαρά και τη βαθιά μου ικανοποίηση για τούτη τη συνεργασία που αγκαλιάζει και ενώνει τους Κύπριους και τους Έλληνες σε όλη τη γη εκμηδενίζοντας την απόσταση που ταλανίζει τις μέρες μας. 










Η έκδοση είναι προσφορά του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Όσοι εκ των φίλων επιθυμείτε, μπορείτε να προωθήσετε την εφημερίδα ελεύθερα μέσω Email, Facebook, Twitter, Blogs κτλ!


Σταυρούλα Δεκούλου

2 σχόλια:

  1. Έφτασε η χάρη σου και στην Κύπρο και χαίρομαι ιδιαίτερα καλή μου ειλικρινά. Σου εύχομαι όμορφα πετάγματα. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ότι υπάρχει μέσα μας πορευόμαστε και η δική σου πορεία ακτινοβολεί φως και σε ακολουθεί όπου γης. Συγχαρητήρια Σταυρούλα μου! Με ούριους ανέμους και ευχές απ' την πατρίδα για ότι καλύτερο! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή